جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب با مواد طبیعی

جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب با مواد طبیعی

از عوامل انسداد رگ‌های قلب غذاهای پر چرب ٬ شکر تهیه شده با فرایند شیمیای٬ سیگار٬ مصرف الکل و ترک ورزش کردن است که سبب سکته قلبی در بدن می‌گردد‌.

غذاهای جلوگیری کننده از گرفتگی رگ قلب

کیوی ‌و طالبی
یکی از مواد غنی از انتی‌اکسیدان است که کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و از تشکیل لخته خون جلوگیری میکند


روغن ماهی
منبع چربی مفید برای بدن است که گرفتگی رگ‌های قلب را رفع میکند.
توت فرنگی و انگور
با فلاونوییدهای خود از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری می‌کندو با ویتامین‌های خود گرفتگی رگ‌ها را رفع می‌کند.


سیر
فشار خون و کلسترول را کاهش می‌دهد. و انسدادهای قلب را باز می‌کند.


سیب
دارای پکتین است که کلسترول را کاهش داده و با پتاسیم و منیزیم خود فشار خون را تنظیم می‌کند.


اسفناج
غنی از ویتامین A ٬ C است که از انسداد قلب و بالا رفتن فشار خون جلوگیری می‌کند


چای سبز
با آنتی‌اکسیدان‌های قوی خود از تشکیل لخته خون جلوگیری می‌کند.


جو دوسر
با فیبرهای محلول خود سبب رفع انسداد رگ قلب و کاهش کلسترول می‌شود.


گردو
دارای چربی‌های زنجیره‌ای غیر اشباع است که سبب روانی جریان خون در رگ قلب و جلوگیری از لخته در آن می‌شود

فواید نوشیدن آب در ظرف مسی

فواید نوشیدن آب در ظرف مسی

نوشیدن آب در ظرف مسی سلامت قلب را تامین می‌کند. 
مس ویروس‌ها و باکتری‌های بدن را نابود می‌سازد. 
زمانی که مس در آب حل می‌شود ساختار یونی به خود می‌گیرد که این ساختار نابود کننده‌ی میکرو ارگانیسم‌ در داخل بدن است

اشتباهاتی که سبب اسیب به کلیه می‌شود

اشتباهاتی که سبب اسیب به کلیه می‌شود

 


*
زود خالی نکردن مثانه


*کم نوشیدن اب


خوردن زیاد نمک


برخوردن نکردن سریع با عفونت بدن


خوردن زیاد گوشت قرمز


نخوردن غذا به میزان کافی


مصرف مکمل‌های انسولین دار


خوردن زیاد الکل


استراحت نکردن به میزان کافی

چای زنجبیل لیمو و خواص آن

چای زنجبیل لیمو و خواص آن

این دو گیاه منبعی غنی از آنتی اکسیدان و ضد عفونی کننده بدن هستتد.

خواص این چای:


آرامبخش و از بین برنده استرس

مبارزه با انفولانزا و سرماخوردگی
بهبود هاضمه
افزایش جریان خون
جلوگیری از بیماری‌های قلبی
کمک به درد مفاصل ارتروز
بهبود سیستم ایمنی


روش ساخت
ده10گرم زنجبیل


یک1 لیتر آب


سی30 میلی‌لیتر آب لیم

و

عسل به میزان کافی


به مدت 20 دقیقه در آب جوش بمانند سپس به صورت گرم یا سرد خورده شود.

تازه ترین یافته‌های سلامتی بخش گیاهان خانواده کلم

تازه ترین یافته‌های سلامتی بخش گیاهان خانواده کلم

در مطالعه‌ی که در چین انجام گرفته نشان داده شده که زنانی که بیشتر از این گیاهان مصرف کرده‌اند کمتر در معرض سرطان سینه قرار گرفته‌اند.


این گیاهان دارای فیبرهای مفید هستتد که سبب بهبود کار دستگاه گوارش می‌شوند. اما مصرف زیاد آن نفخ شکم را به دنبال دارد. ترکیبات این گیاه سبب جلوگیری از سرطان روده ( کولن) در بدن می‌گردد