جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب با مواد طبیعی

جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب با مواد طبیعی

از عوامل انسداد رگ‌های قلب غذاهای پر چرب ٬ شکر تهیه شده با فرایند شیمیای٬ سیگار٬ مصرف الکل و ترک ورزش کردن است که سبب سکته قلبی در بدن می‌گردد‌.

غذاهای جلوگیری کننده از گرفتگی رگ قلب

کیوی ‌و طالبی
یکی از مواد غنی از انتی‌اکسیدان است که کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و از تشکیل لخته خون جلوگیری میکند


روغن ماهی
منبع چربی مفید برای بدن است که گرفتگی رگ‌های قلب را رفع میکند.
توت فرنگی و انگور
با فلاونوییدهای خود از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری می‌کندو با ویتامین‌های خود گرفتگی رگ‌ها را رفع می‌کند.


سیر
فشار خون و کلسترول را کاهش می‌دهد. و انسدادهای قلب را باز می‌کند.


سیب
دارای پکتین است که کلسترول را کاهش داده و با پتاسیم و منیزیم خود فشار خون را تنظیم می‌کند.


اسفناج
غنی از ویتامین A ٬ C است که از انسداد قلب و بالا رفتن فشار خون جلوگیری می‌کند


چای سبز
با آنتی‌اکسیدان‌های قوی خود از تشکیل لخته خون جلوگیری می‌کند.


جو دوسر
با فیبرهای محلول خود سبب رفع انسداد رگ قلب و کاهش کلسترول می‌شود.


گردو
دارای چربی‌های زنجیره‌ای غیر اشباع است که سبب روانی جریان خون در رگ قلب و جلوگیری از لخته در آن می‌شود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.